Nu blir Hornstull ännu spralligare!

Sprall väljer Hornstull

Under våren öppnar Sprall en ny butik i Hornstull och på så sätt breddas utbudet ytterligare i Handelsplatsen. Sprall har sedan tidigare två butiker på Östermalm och även i Täby C och Nacka Forum. Man erbjuder ett varierat multibrandsortiment av barnkläder av hög kvalitet samt andra barnartiklar som skor, leksaker, och inredning.

”Det har varit en stor efterfrågan på ett större barnsortiment i handelsplatsen och vi tycker det är väldigt roligt att Sprall öppnar hos oss. De har ett stort utbud av trendiga och ekologiska barnkläder som vi tror passar de högt ställda krav vi upplever att man har här i Hornstull”, säger Sara Olsson, uthyrningsansvarig på Bonnier Fastigheter

Om Handelsplatsen Hornstull

Med 39 noga utvalda butiker, barer, restauranger och caféer på ca 11 000 kvm ger vi en av Stockholms viktigaste knutpunkter nya smaker och upplevelser. Matglada shoppare, resenärer och boende – alla är varmt välkomna till Gaffel- och Knivsöder! Handelsplatsen ägs och förvaltas av Bonnier Fastigheter. Utöver handelsplatsen har vi byggt om våra två kontorsfastigheter så att vi nu kan erbjuda 12 500 m² toppmoderna kontor i direkt anslutning till handelsplatsen.

För ytterligare information

Kontakta Sara Olsson, uthyrningsansvarig, Bonnier Fastigheter, telefon 08-545 198 13.

Om Bonnier Fastigheter

Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985 för att förvalta och utveckla Bonnierkoncernens fastighetsinnehav. Företaget äger och förvaltar kommersiella fastigheter inom Storstockholm. Merparten av fastigheterna är centralt belägna i Stockholms innerstad, men företaget satsar även på de expansiva områdena Akalla/Häggvik och Kungens Kurva. För närvarande äger och förvaltar bolaget fastigheter om ca 300 000 m².

Axel Eriksson