Möt våren i Nice!

Nice2-1038x576Möt våren i Nice! Med det glada uppropet startar GoodLifeTravel sin verksamhet.

Spännande konst och kulturresor står på programmet. Första resan går till Nice den 6-10 mars. Senare tillkommer Rom, Amsterdam; Helsingfors, Paris, Berlin, Köpenhamn och New York.Bakom den nya resebyrån står den erfarne galleristen och konstmässegeneralen Bengt Tornvall.

-”Varje resa har ett begränsat antal deltagare, med max 18 resenärer. På resmålen ingår alltid entréer, guidningar och transporter i priset, liksom en gemensam välkomstmiddag på ankomstdagen. Vi tror att våra resenärer är nyfikna och positiva, och gärna bekantar sig med likasinnade”, säger Bengt Tornvall. ”Vi väljer hotell mycket noga, och vill hitta det som har lite extra i miljö och läge, och vi väljer de lite bättre rummen på varje hotell. Det är också mycket roligt att lägga programmen, att välja ut de mest intressanta sakerna att besöka: Det mesta känner jag redan till genom min mångåriga verksamhet,
men vi  letar ändå för att också hitta den lite udda, överraskande på varjeresmål”, säger Bengt Tornvall.

http://www.goodlifetravel.se

Bengt Tornvall.